Achter Online Space Monkey zit ik, Mark Arends.

Wat onderscheidt mij van andere freelance online marketeers? Ik heb geen eindeloze ambities, ben niet van plan uit te groeien tot een online marketingbureau zoals er al talloze zijn. Ik doe het anders. Anders, omdat ik kwaliteit altijd boven kwantiteit stel. Niet zoveel mogelijk klanten maar juist die klanten en de markten waar ik feeling mee heb en waar ik ook echt beschikbaar voor ben. Niet alleen maar de freelance online marketeer die op afstand beschikbaar is, maar juist ook het persoonlijke contact opzoeken. Niet alle online marketing kennis voor mezelf houden, maar deze juist ook overdragen aan opdrachtgevers en hun medewerkers.

“Meer is goed, goed is beter”

 

Waarom freelance marketeer?

Met een opleiding Media, Marketing en Publishing in de zak heb ik heel wat jaren ervaring opgedaan bij grote bedrijven, kleine bedrijven en een online marketing bureau. Ik heb veel gezien en ik ben thuis in verschillende markten. Dat betekent niet dat ik achterover leun! De ontwikkelingen gaan hard en ik zorg dat ik up-to-date ben. Juist die échte specialistische kennis kan ik als freelancer een bedrijf bieden in een hele flexibele vorm!

In de loop van de jaren heb ik ontdekt dat mijn online marketing hart het meest blij wordt van het vooruit helpen van (lokale) MKB-ers en starters. Er is zóveel te ontdekken, te leren en vooral te winnen!

Over mij persoonlijk: ik ben getrouwd en woon met mijn vrouw en kinderen in Nunspeet. Ik wil blij zijn met mijn werk en echt iets voor anderen of andere bedrijven kunnen betekenen. Ik ben geen sporter en ik ben geen kok, besteed graag tijd aan mijn gezin, ben een klein beetje nerd en ik heb een neus voor antieke items. In mijn huis staan dan ook de nodige bijzonderheden. Bovenal hecht ik waarde aan een gezonde werk/privé-verhouding.

mark arends | online space monkey

Wil je een keer kennismaken?

Benieuwd naar een vrijblijvende website analyse? Heb je een vraag of wil je eens horen wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Wil je samen eens sparren of ik jouw bedrijf online verder kan helpen? Neem contact met mij op en dan drinken we eens een bakje koffie!