Wat kan ik voor je doen?

Online Marketing is van zichzelf een breed begrip. In werkelijkheid bestaat het vak uit verschillende expertises op verschillende vlakken. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer of is het allemaal gewoon een beetje abracadabra. In dat geval is het zinvol hulp te vragen. Ik zou vrijblijvend een website analyse kunnen doen en samen met je nadenken over de mogelijkheden voor jouw bedrijf! Ik kan je op de volgende gebieden helpen.

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Dit betekent heel kort door de bocht: hoe goed is jouw website vindbaar/zichtbaar zonder advertenties op bijvoorbeeld Google of Bing als men zoekt naar producten- of diensten die je levert. Zie je alleen maar concurrenten en niks van jezelf? Dan ligt hier nog wat werk te doen.

Google Ads (SEA)

Door het slim inzetten van betaalde advertenties in Google Ads kan heel gericht jouw doelgroep worden bereikt. Ik heb veel ervaring in het optimaliseren van deze advertenties waarbij het de uitdaging is om de kosten/opbrengst verhouding zo optimaal mogelijk te maken.

Google Ads
social marketing

Social Media Marketing

Social media is niet meer weg te denken tegenwoordig en de kracht van social media is enorm. Door slimme social campagnes in te zetten gaat er weer een hele nieuwe dimensie voor je open!

Internet Marketing Consultancy

Meten is weten! Dat is bij Online Marketing niet anders. Door data te analyseren maak ik voor jou op een begrijpelijke manier inzichtelijk welke resultaten worden geboekt en waar verder geoptimaliseerd moet worden. Niet in een automatisch standaard rapport vol vaktaal, maar het liefst via persoonlijk contact. Zo heb je altijd de mogelijkheid vragen te stellen en om verduidelijking te vragen op een eenvoudige en heldere manier.

koffie afspraak
conversie optimalisatie

Conversie Optimalisatie (CRO)

Hoe zorg je ervoor dat een bezoeker van de website en een potentiële klant tot een koop komt? Door bijvoorbeeld het weghalen van obstakels gaan klanten beter, sneller en gemakkelijker over tot een aankoop of een contact. Voor veel bedrijven klinkt dit als muziek in de oren en ik help jou dan ook graag hierin te optimaliseren.

Ik weet genoeg en zou graag de mogelijkheden willen bespreken!